Oud papier

OUDPAPIER

Na een wat onrustige tijd is er voor ons eindelijk duidelijkheid over de oud papier inzameling en dat is echt het einde van de vertrouwde container op vrijdagavond en zaterdagochtend.

Inmiddels heeft iedereen thuis een rolcontainer ontvangen om het oud papier te verzamelen en wij zijn verplicht door de gemeente Alkmaar en HVC om vervolgens met de persauto te gaan inzamelen.

Zeven keer per jaar zullen er 2 personen van de Hut (welke hier inmiddels voor zijn opgeleid) een zaterdagochtend mee op de persauto gaan om de rolcontainers te legen.

Aangezien wij van de Hut dit rooster niet geheel kunnen opvullen, hebben wij gevraagd aan de Batavieren ons te ondersteunen bij deze taak en dan uiteraard ook de vergoeding met elkaar te delen.

Omdat de dorpen Oterleek en Schermerhorn voor een afkoopregeling hebben gekozen en zich niet meer willen inzetten voor het oud papier, zal er een deel van de route waaronder Zuidschermer worden opgehaald door de HVC zelf.
Voor de juiste inzameldag op uw adres kijk op http://inzamelkalender.hvcgroep.nl Of download de HVC app, dan wordt u keurig op tijd gemeld welke bak er aan de weg moet.

Het zal voor ons allemaal wennen zijn, we zullen de goede gesprekken (soms onder het genot van een versnapering) missen, maar we gaan de uitdaging aan!
Iedereen heel erg bedankt voor alle kilo’s oud papier die jullie al die jaren bij ons hebben gebracht. Wij hebben veel leuke dingen kunnen doen van deze opbrengst.
De families Vaalburg en Koomen natuurlijk enorm bedankt voor al die jaren dat wij gebruik hebben mogen maken van jullie schuur en erf!

Bestuur “de Hut”
Arjan, Mariska, Gudie, André, Leyla, Ligino, Jessica en Rob